TERNION ICO

Terniyan on litsentseeritud digitaalvahetuse platvorm, mis ühildub Fiat Gateway’i ja kommertsteenustega. Selle eesmärk on laiendada krüptofoni valuutaturu kättesaadavust, ühendades tänapäevased finantsteenused detsentraliseeritud finantssüsteemiga, mis edendab ja edendab krüptograafilise rahastamise innovatsiooni. Peale selle on Terniyani eesmärk edendada innovatsiooni, arendades krüptorrhiraniseerimist cryptophiranarovani, mis on tõeline toetus kasumlikele ettevõtetele, mitte spekulatsioonidele, vaid looduslikele turujõududele.

Finantsmudel: kinnisvara hinnad läbi märgid, et hõlbustada usaldusväärset likviidsust, turnurn turg töötab finantsmudeli alusel võimsuse alusel. Terniumi finantsmudelit ja selle toetavat ökosüsteemi pakuvad Turnan Tokens. Tornion toner (TRN) on ökosüsteemi lahutamatu osa ja on Ternioni kolme peamise struktuurikomponendi omavääringus: valuutavahetus, Ternioni maksed ja likviidsuskauplused.

Märgid põletusi

näitas rahalist mudel põhineb kasutamise märgid, et nad pakuvad mitmeid olulisi eeliseid. Märgid põletada määr Trnian hõlmab tulu ökosüsteemide ja ei saa garanteerida. Me de sissetulekuga ja märgid vahel töötanud kolm stsenaariumi, et pakkuda suuremat selgust hoiustajaid suhe

eelised:

Integreeritud

on kättesaadav taotluste platvorm mobiilne platvormide ja veebirakendusi, mis on ideaalne mitte ainult institutsiooniliste osalejate , Aga pigem hõlbustab üks jaeinvestoritele.

Läbipaistev ja usaldusväärne

teavitada inimesi edasise arengu, hoiab läbipaistvuse ja aastaauditite Trnian tehingute ja platvormi funktsioone, et tagada töökindlus.

Reeglite järgimine

Trnian Securities teenindab kõiki asutatud Euroopa eeskirjade kohta pardal edastamise Euroopa tegevusluba ja vahetu Tšehhi.

24/7 kliendituge

platvorm on täielik klienditoe teenust, sealhulgas juhtkonnale, et aidata klientidel, kui nad on probleeme või küsimusi Trnian.

Plaan:

Trnian on pakkuda tööd ökosüsteemide ja meie peamine ülesanne on vähendada aega kaotanud vahel võtmesündmusi ja investorite juurdepääsu Trnian ökosüsteemide kohe pärast avaliku müügi. Enne saame otsustav eelis konkurentide vastu, kes on tavaliselt kinni kella kaua pärast ICO. Järgmised tänavakaart kõigi suuremate arengujärgus Trnian ökosüsteemi puudutamist.

Token müük Kirjeldus:

Märgid:

Tiaran protokolli sümboolne: ERC 20

Kokku märguanne: 95000,000 Tiaran

pre-raku sümboolne pakkumise:

22,5 miljonit Tiaran et ICO esitamise Liitu: 53500000 Tiaran Presil

kuupäev: aktiivne Kuni 28. juuni 2018

kuupäeva ICO:

Round A – 2 9 Jun – 2 9. august vahetuskurss: 1 Tiaran = 0.65 USD

ringis B – 30. august – 30 oktoober, vahetuskursi: 1 Tiaran = 2.10 USD

ringis C – 1 Nvanbr – 30. detsember vahetuskurss: 1 Tiaran = 3.23

ICO Caps

IRAWATI99

Tinggalkan komentar