Ternion – een gelicentieerd digitaal uitwisselingsplatform geïntegreerd met fiat-gateways en commerciële diensten

Hallo vriend. Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan het Ternion-project, is het de moeite waard om beoordelingen te lezen die je helpen informatie te verkrijgen die je kan helpen wanneer je hun missie-visie voor het Ternion-project ziet:

Wat is het Ternion-project?

Ternion is een gelicentieerd digitaal uitwisselingsplatform dat is geïntegreerd met een fiat-gateway en merchant services. Het beoogt de toegankelijkheid van de markt voor cryptocurrency te vergroten door moderne financiële diensten te koppelen aan de gedecentraliseerde financiële systemen, waardoor innovatie bij cryptofinanciering wordt vergemakkelijkt en bevorderd. Verder is Ternion gericht op het stimuleren van innovatie in crypto-financiering door het ontwikkelen van een cryptocurrency die een daadwerkelijke steun heeft van een winstgevende onderneming en niet wordt aangedreven door speculatie, maar door de natuurlijke marktkrachten.

Ternion, een team, proberen constant de markt voor te zijn. Onze grenzen verleggen om te bereiken wat de rest alleen maar probeert. Door vertrouwen in ons te stellen, vormt u de toekomst waar we morgen allemaal samen zullen staan. U kunt hier de eerste ervaring van het uitwisselingsplatform krijgen en zien hoe de eerste versie eruit zal zien. Niet alleen de uitwisseling is comfortabel voor de institutionele spelers, maar het is ook handig en gemakkelijk voor een van de retailbeleggers, omdat het wordt geleverd met een mobiele platformapp en een webtoepassing. Ten behoeve van transparantie en betrouwbaarheid zal Ternion jaarlijks audits ondergaan om houd het publiek op de hoogte over toekomstige ontwikkelingen. We weten dat gedecentraliseerde digitale financiën de toekomst is, maar we begrijpen ook de onvermijdelijke band en waarde die traditionele financiën ons heeft geleerd,

Ternion Ecosysteem:

Het ecosysteem van Ternion wordt ondersteund door de TRN Utility-token. De TRN-token is een ERC20 compliant token dat moet worden uitgegeven op de Ethereum-blockchain. Het TRN-token is het belangrijkste betaalmechanisme voor alle goederen en diensten die worden uitgewisseld via het Ternion-ecosysteem.

Binnen het ecosysteem van Ternion zijn alle interne inkomstengenererende mechanismen gericht op de handhaving van het Ternion Liquidity Fund. Net zoals het financiële model van Ternion afhankelijk is van natuurlijke marktkrachten om de Ternion-liquiditeit te ondersteunen, geldt dit ook voor de nutsfunctionaliteit van het Ternion-token. Het TRN-token is uitzonderlijk goed geïntegreerd in het Ternion-ecosysteem en dient als een ruilmethode voor kosten die worden gemaakt via de Ternion Exchange en de Ternion Payments-activiteiten. Dit hulpprogramma kan leiden tot een hogere vraag naar het TRN-token, dat vervolgens wordt teruggekanaliseerd naar het ecosysteem, waardoor een ingesloten cyclus van vraag en aanbod ontstaat.

Het token-hulpprogramma beschikt over: Liquiditeitsondersteuning 

De TRN is een token voor hulpprogramma’s die gebruikers toegang biedt tot een aantal voordelen binnen het Ternion-ecosysteem. TRN hulpprogramma functies omvatten om te betalen voor: Ternion Exchange, Ternion Payments, Ternion Liquidity Fund

Ternion-uitwisseling: korting op 

handelstaksen Ternion wil gebruikers aanmoedigen om hun handelskosten te betalen met de TRN-tokens. Gebruikers worden sterk gestimuleerd om TRN-tokens te gebruiken door aanzienlijke transactiekosten te ontvangen. De handelskosten zullen in drie goed gedefinieerde fasen worden verdeeld. Het circulerende aanbod van TRN-tokens bepaalt de huidige fase.

Financieel model: 

activaprijs via token burn Teneinde betrouwbare liquiditeit mogelijk te maken, opereert Ternion rond een financieel model dat is gebaseerd op marktwerking. Het financiële model van Ternion en het ecosysteem dat dit ondersteunt, zorgen ervoor dat het Ternion-teken relevant blijft. Het Ternion-token (TRN) is een intrinsiek onderdeel van het ecosysteem en dient als de oorspronkelijke valuta voor de drie fundamentele pijlers van Ternion: de Exchange, Ternion Payments en The Liquidity Reserve.

Token Burn

Brandgebaseerde financiële modellen met tokens hebben aangetoond een aantal belangrijke voordelen te bieden. Het niveau van tokenverbranding zal variëren met de inkomsten gegenereerd door het Ternion-ecosysteem en kan niet worden gegarandeerd. We hebben drie scenario’s gemodelleerd om de bijdrager meer duidelijkheid te geven over de relatie tussen de ongebruikte inkomsten en het branden van tokens

Ternion-voordelen:

Uitgebreid

Het platform is toegankelijk via een mobiele platformapp en een webapplicatie, waardoor het platform niet alleen geschikt is voor de institutionele spelers, maar ook voor een van de retailbeleggers.

Transparant en betrouwbaar

Ternion zal jaarlijkse audits uitvoeren op de transacties en de werking van het platform om transparantie en betrouwbaarheid te garanderen door het publiek bewust te maken van toekomstige ontwikkelingen.

Naleving van voorschriften

De Ternion-beurs heeft een Europese handelsvergunning en voldoet aan alle Europese richtlijnen met betrekking tot onboarding voor snelle verificaties.

24/7 klantenondersteuning

Het platform heeft een fulltime klantenservicedienst die zelfs het topmanagement bevat dat klanten helpt bij problemen of vragen met betrekking tot Ternion.

roadmap:

Werken aan het Ternion-ecosysteem, ons primaire doel is om de hoeveelheid verloren tijd tussen belangrijke mijlpalen te verminderen en contribuanten toegang te geven tot het Ternion-ecosysteem onmiddellijk na de openbare verkoop. Dit zal ons een beslissende voorsprong geven op concurrenten die de neiging hebben om lang na de ICO in lange levertijden vast te zitten. De volgende routekaart bevat alle belangrijke stappen in de ontwikkeling van het Ternion-ecosysteem.

Token verkoopdetail:

Token: TRN- 

tokenprotocol: ERC20 

Totale tokenvoorraad : 95 000 000 TRN- tokenlevering tijdens voorverkoop 

: 22 500 000 TRN- 

tokenvoorraad tijdens ICO: 53 500 000 TRN 

Voorverkoopdatum: actief tot 28 juni 2018 

ICO-datum:

Ronde A – 29 juni – 29 augustus, Wisselkoers: 1 TRN = 0,65 USD 

Ronde B – 30 augustus – 30 oktober, Wisselkoers: 1 TRN = 2,10 USD 

Ronde C – 1 november – 30 december, Wisselkoers: 1 TRN = 3,23 

ICO-caps:

Soft Cap: $ 5 000 000 

Hard Cap: $ 65 000 000 

Voor meer informatie:

Equipe

Ternion is een nieuw handelsplatform dat de markt toont en de functie van het financiële ecosysteem verandert op basis van een succesvolle blockchain-aanpak. Het systeem gebruikt zijn platform als een manier om het handelsproces van een aantal fantastische soorten activa te ondersteunen.Daarnaast gebruikt het platform zijn eigen bekende wachtwoord, ook bekend als token-opslag. Ontwikkelaars willen grote liquiditeitsdoelen creëren om symbolische transacties te behouden om tokeneigenaren te promoten. Het doel van het platform is om een ​​leider te zijn in de transformatie van verschillende financiële activa met behulp van block-technologie. Wanneer u besluit om lid te worden van deze site,

Om meer relevante details van het Ternion-project te vinden, volgt u enkele bronnen voor de volgende referenties:

IRAWATI99

Tinggalkan komentar