Ternion – Fiat Gateway ve Entegre Merchant Services ile Hibrit Şifreleme Değişimi

 
Ternion Estonya merkezli bir düzenlenmiş kripto para birimi değişimi ve birinci sınıf Fiat-şifre ve şifre-şifreleme alışverişi ve ödeme işleme çözümleri sunuyor. Ternion OÜ, 2018’de tamamen işlevsel bir değişim platformu başlatmak için NASDAQ’a benzer bir kripto para birimi lisansı edinecektir. 
 
Ternion ekosistemi üç eksenden oluşur: Ternion Değişim, Ternion Ödemeleri ve Ternion Likidite Fonu. Ternion, geleneksel finansal platformun güvenliği
Şifre çözme değişimi. Ternion, eski moda para sistemleri ve yeni Cryptocurrenies dünyası arasında yumuşak bir geçiş sağlar. Merkezi Exchange’in esnekliği arttıkça, Ternion Exchange Distributed Exchange (DEX) platformunu birleştirir.
 
 
Kripto para birimi segmentinin toplam piyasa değeri, 2017’nin son ayında aniden 600 milyar dolar artmıştır. Bitcoin bu dönemde 200 milyar doları aşan bir büyüme oranına sahipti, ancak diğer alternatif kripto para birimleri (Altcoins) da aynı eğilimi gösterdi. toplam işlem hacmi New York Borsası’nda (NYSE) arttı ve aynı dönemde ortalama işlem hacmi 24 saat sadece aynı aralıkta $ ‘a kadar 500 milyon zirveye ulaştı. Eğer artar uyarınca altyapının hacmindeki ani bir artış idare etmeye hazır değildir çünkü birçok anahtar değişimi, ticaret platformları için talep, hasar, bir DoS (Servis Reddi) yaşadı. Kullanıcı için nihai sonuç, yavaş servis, fırsat eksikliği ve bazı durumlarda ciddi kayıplardı, çünkü tüccarlar olağanüstü pozisyonlarını ödeyemediler.
 
Ternion, Fiat Gateway ve Entegre Merchant Services ile bir Hibrit Şifreleme Değişimidir.
Ternion Exchange, şifreleme, şifreleme ve şifreleme yoluyla işlemleri gerçekleştirebilen düzenlenmiş, lisanslı, merkezi bir kuruluştur. ICO sonrası aşamada, değişim bir melez olacaktır. Merkezileştirilmiş ve dağıtılmış değişimi kolaylaştıracaktır.
Ternion ödeme işlemcisi, tedarikçinin takdirine bağlı olarak uygulanabilen ve kullanıcıya bir kart veren bir ödeme ağ geçididir. Satıcıya ödeme yapmak için bir banka kartı da kullanabilirsiniz. Satıcılar, ödeme yönteminde Ternion API’yi uygulayarak mallarını ve hizmetlerini ödemeyi veya şifrelemeyi seçebilirler. Bu, Exchange’in sisteme entegrasyonu nedeniyle mümkündür.
Ternion likidite fonu, iki iş modelini destekler ve Borsa ve Ödemeler İşlemcisinin kalbinde yer alır. Fon ayrıca, şirketin karlarının dörtte birini kullanarak ve enflasyonu önlemek için jetonları yakarak jeton satın almaktan sorumludur. Ayrıca, Ternion’un gelecekteki genişlemesi için likidite sağlamak için biriktirilen fonların bir çeyreğini de saklar.
 
 
Bir şifre değişim işleminin işlem hacmine bakıldığında gözlemlenebilen bir kriptografik piyasa trendi vardır. Bitmex, Okex ve Binance’in üç büyük borsaları nispeten yenidir, ancak bu değişim tokripto işlemlerini sunmamaktadır.
 
 
Yeni şifreden kurye alışverişine oranla daha küçük bir hacme sahip olan eski bir şifre-dönüşüm mübadelesi vardır. Örneğin Kraken, CoinMarketCap’e göre 11. sırada yer alıyor, ancak Crypto Mega Rallisi başlamadan çok uzun bir süre önce çalışıyordu. 
 
 
En çok işlem yapılan tüm yeni işlemler, para transferlerine (Huobi ve Binance gibi) havale yapma olanağı sağlamamaktadır. Piyasada şifreleme alışverişinde bir kusur var. Ve yeni Crypto to Fiat değişimi kesinlikle pazar için bir dönüm noktası olabilir.
 
 
 
 
Ternion ekosistemindeki tüm dahili para kazanma mekanizmaları Ternion likidite fonunu korumaktır. Ternion Finansal Model Ternion likiditeyi desteklemek için doğal piyasada güvenerek olarak Ternion belirteci bir fayda fonksiyonuna benzer. TRN belirteci çok iyi Ternion değişimi ve Ternion ödemeler işletme tarafından oluşturulmuş yük değişimi yöntemlerinde Ternion ekosistem entegre edilmiştir. Bu bir yardımcı mekanizma üzerinden TRN belirteci talebini artırabilir, belirteç ekosisteme geri geçirilir Böylece arz ve talep döngüsü yaratılıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
Token satış detayları:
 
Jeton: TRN 
Jeton Protokolü: ERC 20 
Toplam jeton: 95.000.000 TRN 
Satın almadan önce Jeton teslimatı: 22.500.000 TRN 
ICO’ya Jetonlar: 53.500.000 TRN 
Satış programı: 
28 Ağustos 2018’de yürürlüğe giren ICO:
 
Tur A – 29 Haziran – 29 Ağustos Döviz Kuru: 1 TRN = 0.65 USD 
Tur B – 30 Ağustos – 30 Ekim, Döviz Kuru: 1 TRN = 2.10 USD 
Yuvarlak C – 1 Kasım-30 Aralık arası: 1 TRN = 3.23 
ICO’nun kapsamı:
 
Yumuşak kapak: 5.000.000 $ 
Katı kapak: 65.000.000 $ 
Daha fazla bilgi:
 
 
Ternion yeni ticaret platformudur ve finansal ekosistemin kilit fonksiyonunu değiştirerek başarılı yöntemine dayalı pazar, kanıtla. Sistem, fantastik varlık türleri için işlem sürecini desteklemek için platform meslektaşlarını kullanır. Platform ayrıca, Token Transaction olarak bilinen kendi bilinen şifrelenmiş para birimini kullanır. Geliştiriciler, jeton sahibine yardımcı olacak bir jeton işlemi gerçekleştirmek için büyük bir likidite hedefi oluşturmayı bekliyor. Bu platformun amacı, blok-zincir teknolojisiyle çoklu finansal varlıkları yenilemede öncülük etmektir. Bu ticaret sitesine katılmaya karar verdiğinizde, kurucunun deneyimine ve yaratıcı fikirlerine yatırım yapmaya devam edeceğinize eminim.
 
Yol haritası
 
 
2018’in ilk çeyreği 
Değişim gelişmeye başladı. 
T2 2018 
Kamu satışı. Döviz kuru 
T3 2018 
Kamu satışı. 
2018 
Dağıtılmış Kapalı Beta Değişim. Değişim bir marj işlemini temsil eder. Borsaların dağıtılmış gelişimi başladı, nakit likidite değişimi. 
2019’un ilk çeyreği 
Ternion ödeme gelişimi başlıyor. Dağıtılmış bir exchange başlatın. Beta ödemeniz kapatıldı. Erken değişim bonusu. 
T2 2019 
Ödeme yapmaya başla.
 
komuta
 
 
 
 
 
Bilgi için: 
 
Web sitesi:  https://ternion.io/
 

 https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_blog=bounty

 

Bitcointalk Profili: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2076411

Tinggalkan komentar