Descripció general de la plataforma Ternion ICO

 
 

Ternion és una plataforma d’intercanvi digital amb llicència, integrada amb la porta d’enllaç Fiat i els serveis comercials. S’està expandint el mercat de la disponibilitat kriptovalyutnogo mitjançant la vinculació dels serveis financers moderns a sistemes descentralitzats financers que facilitin i promoguin la innovació en el finançament kriptovom també Ternion destinat a promoure la innovació en kriptofinansirovanii mitjançant el desenvolupament de moneda digital amb el suport real per rendible negoci i no per especulacions, sinó per a les forces del mercat natural.

cap comunitat Ternion en una plataforma que pretén ser un parell de problemes per resoldre sistemes kriptovalyutnyh mercat avui en dia, com una falta de confiança per l’ICO a la seguretat dels seus actius digitals, amb un menor kriptoobmenah normes que les establertes per les companyies de corretatge tradicionals, i els problemes amb l’exportació de kriptotermien com a mètode de pagament.

 


Ternie ecosistema
Ternion ecosistema consta de tres components que treballen junts i Ternion suport (TRN) com una plataforma d’intercanvi útil. 

intercanvi
Exchange Ternion és una plataforma d’intercanvi assequible, econòmica i eficaç que permet als usuaris convertir el xifrat criptogràfic en criptografia i criptografia. L’objectiu principal de l’intercanvi és proporcionar que la criptomona adora una solució integral.

Processador de pagaments de Ternie El processador de
pagaments facilita els pagaments entre proveïdors i clients. Els usuaris rebran una targeta de dèbit que poden utilitzar per fer pagaments. Els proveïdors poden triar rebre pagaments processats al mode d’assignació de fiat o de criptografia.

Fons Ternie Liquidity
Aquest és el nucli dels altres dos components. Això assegura que la inflació de les fitxes TRN no es produeixi i els fons acumulats per al desenvolupament de la plataforma Ternion no es desaran.

Ternion token
TRN és un signe compatible amb ERC20, que serveix com a indicador de la plataforma per pagar comissions per canviar o per transferir tokens a l’intercanvi Ternion. A més, els tokens ofereixen compatibilitat amb tots els marcadors compatibles amb ERC20, que beneficia a tots els usuaris de l’ecosistema de Ternion.

Per què invertir a Ternion?

La plataforma està disponible a través d’una aplicació de plataforma mòbil i una aplicació web, que facilita als jugadors institucionals, però també als inversors minoristes.

Ternion durà a terme una auditoria anual de les transaccions i el funcionament de la plataforma per garantir la transparència i la fiabilitat notificant al públic de qualsevol progrés futur.

L’intercanvi Ternion té una llicència comercial europea i compleix amb tots els estàndards europeus establerts per a la transmissió domèstica per a una ràpida inspecció.

La plataforma té un complet servei d’atenció al client que fins i tot inclou una alta direcció que ajudarà als clients quan tinguin problemes o problemes amb Ternion.

ICO Ternion paràmetre (senyal TRN)
Tokens: TRN
Tokenprotokol: ERC20
total simbòlic: 95.000.000 TRN
lliurament d’una venda anticipada de registre: 22.500.000 TRN
Lliurament de fitxes durant l’ICO: 53.500.000 TRN
Venda Data: activa fins al 28 de juny de 2018.
ICO Data:
Ronda fins al 29 de juny 29 d’agost Tipus de canvi: 1 TRN 0,65 USD
Al voltant de B Agost 30 d’octubre 30, Tipus de canvi: 1 TRN $ 2,10
C ronda l’1 de novembre 30 de desembre de tipus de canvi: 1 TRN 3,23 USD

coberta suau: 5000000
Tapa dura: 65.000.000

La informació detallada:

Lloc web: https://ternion.io
document tècnic: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en. pdf
Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
Telegrama: https://t.me/TernionOfficial

https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_blog=bounty

 

PER:  IRAWATI99
PERFIL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2076411

@IRAWATI99

Tinggalkan komentar